O le atinaʻeina o le tipi tipi i le lumanaʻi masini alamanuia

Faatasi ai ma le tele ma le tele o ituaiga o oloa i totonu o masini masini, ma le faʻalauteleina o tekonolosi, e manaʻomia le faʻaogaina o le tele o mea faʻainisinia. E masani lava, o le faagasologa o vaega masini taʻitasi e manaʻomia ona faia e ala i le tipiina o laupepa, ona sosoo ai lea ma le oloina ma le faʻalelei. Chamfering, pe a maeʻa se faasologa o faiga, mulimuli ane avea ma se vaega faʻainisinia agavaa. I le avea ai o se fesoasoani mo le gaosiga o vaega faʻainisinia, o le tipi tipi o lona uiga lelei, faʻamaoni, maualuga le lelei, ma le saogalemu. Ta'itasi machining centre e sili atu ona gauai atu i ai pe a fa'atau. O loʻo feagai le au gaosi tipi tipi ma le atinaʻe o le gaosiga o masini i le lumanaʻi, ma o manaʻoga o nofoaga autu o masini i le lumanaʻi mo le tipiina e faʻatatau i itu e lua.

Otioti tisiki gaosiga

1. Le maaa o tipi tipi. Faʻasaga i le lumanaʻi, o le a sili atu ma sili atu oloa fou uʻamea, o lea o loʻo faʻatuputeleina foi manaoga maʻaʻa o le tipiina o oloa tisiketi a le gaosiga o tisiketi. O le maaa o tipi tipi e fuafua ai le tipi muamua o le oloa. I le taimi nei, O le maualuga-saʻo lelei aafiaga olo aumaia e super-malo abrasives ua lauiloa lautele.

2. O le faʻaleleia atili o le fausaga faʻaletino o mea faʻapipiʻi, e pei o le faʻateleina o le numera o mea faʻafefeteina o loʻo galue i luga o le mea faigaluega i le iunite taimi, faʻateleina le umi ole umi ole olo, ma faʻateleina le faʻafesoʻotaʻi luga ole olo, o mea uma ia e suia ai le aofaʻi o le olo. i le iunite taimi, lea e aoga Fa'aleleia lelei; e mafai ona maua moni e le au gaosi la'au tipi le maketi i le lumana'i pe a fa'aleleia atili le lelei o oloa.

Faatasi ai ma le atinaʻeina o le gaosiga o masini i le lumanaʻi, o le tele ma le tele o kamupani tipi tipi ua amata ona ulufale i lenei maketi, ma le tele o kamupani ua amata ona faʻafouina a latou tekinolosi oloa, ma le faʻamoemoe e atiaʻe le tele o oloa e sili atu ona talafeagai mo le atinaʻe tulaga o le alamanuia masini i lena taimi.


Taimi meli: Nov-30-2021