Iloiloga Pu'upu'u O le Fa'agaioiina o le Maketi O Mea Mata'utia

I lalo o le aafiaga o le eletise ma le fa'asaina o le gaosiga, o mea mata na masani ona utiuti le sapalai, ma o le tele o tau o mea mata na fa'amautu mo sina taimi pe si'itia i luga. O maketi oloa fa'apitoa o lo'o fa'agasolo e fa'apea.

[White Aluminum Oxide] fa'alavelave tu'uina atu, fa'atupulaia tau e mafai ona fa'amoemoeina

Setema 29, Sanmenxia Shaanxi corundum paka eletise tau i luga, Sanmenxia Wanxiang Industrial Co., Ltd. generator seti na o le tatalaina o se vaega, ma tatala 24 itula taofi 24 itula, o le paka corundum pisinisi amata uta i le tusa ma le 50%; le amataga o le Aso o le Atunuu, ona o le malosi o le koale, e matua le lava le malosi, o Shandong Chiping Industrial Park korundum paʻepaʻe pisinisi ua taofia uma le gaosiga, o le taimi patino e tatau ona fuafuaina, o le atinaʻe toetoe lava leai se faʻamaumauga mo le auina atu i fafo.

O le nofoaga autu o gaosiga tapunia, e mafua ai le sapalai o le paʻepaʻe paʻepaʻe, e le mafai lava ona faʻataunuʻuina poloaiga muamua, o le le lava o maketi e ogaoga, o tau maketi oneone paʻepaʻe paʻepaʻe ua siitia i le tusa ma le 6000 yuan / ton, e oʻo lava i lea, tagata faʻatau. e faigata ona faatau oloa. Fai mai foi nisi o kamupani, e le o manino le tau o le alumina i le taimi o le aso o le atunuu, o le corundum paʻepaʻe e le o se tau lelei, ae e le maalofia le siitia o tau.

[Brown Aluminum Oxide] Tulaga le lava o oloa pisinisi fa'aeteete e ave oka

Brown Aluminum Oxide e fa'atumauina le tulaga quo, o pisinisi a le eria o Guizhou o lo'o tumau pea le avega o le puipuiga, o le tele o pisinisi i se tulaga o le taofia; Henan Sanmenxia ina ua mavae le siitia o tau o le eletise, e le lava le sapalai o le eletise, o le amataga o pisinisi e tusa ma le 50%; Henan Dengfeng eria smelting pisinisi o loʻo faʻamalolo pea; O pisinisi a le eria o Shanxi o loʻo aʻafia foi i le aʻafiaga o le gaosiga ma le mana faʻatapulaʻaina, o le tuʻuina atu o oloa e faʻamalosi.

I le aotelega, o le le lava o le maketi o le Brown Aluminum Oxide e ogaoga, o le tele o tagata gaosi oloa e leʻi mauaina ni poloaiga fou, o uta o poloaiga muamua. O nisi kamupani fai mai o le le lava o oloa ia Oketopa atonu na faaauau, Brown Aluminum Oxide tau e ono fetuunai i luga.

[Silicon Carbide]Silicon Carbide Maketi Tau Fenumiai Tumau

Setema 23 silicon carbide i luga o le po i le maea ai o le tau maketi silicon carbide le vevesi, o se poloka silicon carbide 13,000 yuan / tone, lua poloka silicon carbide 11,000 yuan / ton, tolu carbide poloka poloka 8000 yuan / ton tau e leai se fefaʻatauaʻiga, ae o le tau fefaʻatauaʻiga carbide silicon ua fa'amaoni, o le tagata fa'atau e fa'amu e pu'e oloa. E tusa ai ma manatu faaalia mai pisinisi silicon carbide, o poloaiga mo vaega oneone ma pauta mama o loʻo faʻatulagaina nei mo le utaina. O lo'o fa'aaogaina e masini fa'ameamea fa'apea fo'i fa'amea fa'ameamea fa'ameamea fa'asili ma fale fa'agaoioiga o lo'o fa'aaogaina a latou fa'asoa i se fua fa'avavevave.

6 tala, Tianzhu silicon carbide ona o le malosi iloiloga tapunia o pisinisi e fitu ua faamoemoe e toe faaauau le gaosiga, Ningxia silicon carbide gaosi oloa e le o le tala tonu o le tapunia, ae e le mafai ona faafitia tapulaa gaosiga.

A'o fa'atupula'ia le tau o le ferrosilicon e ala i le lua po'o le tolu o le silicon carbide manaoga, o le manaoga moni mo le vasega muamua o le silicon carbide e le mafai ona lagolagoina le si'itia o tau o le silicon carbide, o le silicon carbide up power e le lava, o lea o le tau maualuga o le silicon carbide. atonu e matua puupuu lava. E ui lava, e le mafai ona ausia se tulaga o le kasa carbide poloka 13000 yuan / ton tau, ae o loʻo faʻatali e le au gaosi oloa 10000 yuan / ton fefaʻatauaʻiga, o loʻo i ai foi tala, Ningxia eria gaosi ma silicon nitride tuʻufaʻatasia ma fai piliki carbide silika i 10,500 yuan / tone tau saini se tulaga o le silicon carbide poloka poloka, e mafai ona saunia e piki i luma o le Tausamiga Tautotogo.

E tusa ai ma faʻamatalaga ma meafaitino, o pisinisi silicon carbide e talia ma le faʻaeteete poloaiga, o nisi o poloaiga e faʻatau ai se feutagaiga se tasi, o le tau o fefaʻatauaiga silicon carbide mai le 8500-9000 yuan / ton o loʻo fefaʻatauaʻi, o le tau e fai si fenumiai.


Taimi meli: Oke-30-2021